Fitness Boksning

Fitness Boksning er for dig, der ønsker træning og øvelser fra bokseverdenen. Timen består af slagtræning, konditionstræning og styrketræning. Starten af timen byder typisk på slagtræning, så du har styr på korrekt slagteknik inden timens mere intensive elementer påbegyndes. Derefter vil timen gradvist stige i intensitet i en kombination af styrke- og kredsløbsøvelser for at kulminere i en afslutning, hvor du kan give den max gas.

Fitness Boksning er en træningsform, som bygger på mange af de traditionelle principper inden for boksning, dog er fokus mere rettet mod at opbygge kroppen end at fokusere på forskellige bokseteknikker og sparring.

I Fitness Boksning arbejdes der ikke så meget med bokseteknik, så du vil ikke opleve knock outs, for der bokses udelukkende på sandsække. Fitness Boksning henvender sig for og til alle.

Forbrænd fedt og byg din krop op, gennem fitness boksning

Èn stor del af træningen består af ren konditionstræning med interval, samt styrketræning. Kroppens udformning bliver mere atletisk smuk ved aerob styrketræning, da man her forbrænder kulhydrater og fedt, samtidig med at du opbygger smidige muskler, som ved længere varig træning, tydeligt vil kunne ses.

Du bliver ikke stor og pumpet gennem fitness boksning, men mere atletisk og trimmet.

Holdet er for mænd og kvinder fra 16 år

HOLDINFO:

Instruktør:
Shareen Nielsen

Sted:
Auning Idræts– og Kulturcenter, Multisalen

Dag:
Mandage

Tid:
kl. 18:35 – 19:35

Hvis du ikke har købt eller booket tider før, kan du oprette dig som ny bruger her