PRAKTISK INFO

Vi har altid en livredder tilstede ved alle vores offentlige åbningstider. Det er muligt at låne svømmebælter, svømmevinger, aquaorme/nudler, svømmeplader, babydobber (badering til børn op til 11 kg.) og diverse badedyr.

I omklædningsrummene har vi skabe til tøj og værdigenstande (så husk en 20 kr. mønt) – poletter kan købes i billetsalget ved ankomst.Vi har gode brusere (både kolde og varme), sauna og gode babyfaciliteter, samt gode faciliteter til handicappede, badestole, badebårer (begge kan liftes ned i bassinet), lift i omklædningsrummene og ved undervisningsbassinet og varmvandsbassinet. Børn under 10 år skal altid være ifølge med en voksen.

Vi prioriterer højt at have god vandkvalitet, så følg venligst vores vaskeanvisninger samt vores baderegler.

UNDERVISNINGSBASSIN

6 baner svarer til 100 m.
Der er mulighed for motionssvømning og leg.
Vi har forskellige legeredskaber samt en vandrutsjebane.

28 graderTemperatur ikon

Længde og dybdeDybde:
1,0 – 1,8m.

Længde:
12 x 16,5m.

VARMEVANDSBASSIN

Der er boblezone og dyser til nakke, skuldre, ryg og ben.

33 graderTemperatur ikon
Længde og dybdeDybde:
1,2m.

Længde:
6 x 12m.

HANDICAP FACILITETER

I Auning Idræts- og Kulturcenterets svømmehal er alle velkomne. Vi har super gode forhold for handicappede med fysiske og psykiske handicap.
Vores livreddere og øvrige medarbejdere er altid klar med en hjælpende hånd hvis det kniber.

Vores baderum fremstår som gode og med alt i hjælpemidler. Vi har særskilt omklædning og baderum, vi har alt i badestole, badeseng, håndbrusere, lifte i både omklædning og ved det store bassin og ved varmtvandsbassinet. Vi vil gerne være det sted, der giver jer en god oplevelse som handicappet. Skulle der være noget vi kan gøre endnu bedre, hører vi meget gerne fra jer. Vi arbejder selv hele tiden med fokus på at optimere disse forhold.

I vores offentlige åbningstider er alle handicappede velkomne. Ledsagere har gratis adgang – mod fremvisning af ledsagerkort.

HAR DU SPØRGSMÅL?

ADMINISTRATION@AUNINGIK.DK
86 48 43 00